IdaSjösten

Nyår

Publicerad 2015-12-31 18:29:04 i Min vardag,

Hade varit mer taggad om jag varit ledig imorgon men nej de är man ej. Blev övertid på jobbet idag såklart, nästan som att folk valde Max mat förre god nyårsmat. Jag längtar tills på söndag då få jag äntligen sova ut o sova länge igen. Ha jobbat hela julveckan o nu nyårsveckan så de blir Goa cash! Helt sjukt att det är nyår idag kan knappt tror att det redan gått ett år sen sist. Men mycket ha hänt under detta år.

Höjdpunkterna detta år: 
Nya vänner 
Barskola
Nytt jobb
Utomlands över 1,5 månad

O massa massa mer

Uppehåll

Publicerad 2015-12-28 13:52:55 i Min vardag,

Ha jobbat för fullt på både Max o vida sen juldagen och igår blev det för mycket och det som hände är inte okej inte för fem öre. Jag är glad när sånt här händer att jag kan ringa dem som står mig närmast och finns där för mig för så som jag mådde igår och hände är inte okej alls! 

Idag är jag ledig vilket är hur skönt som helst då jag jobba från tisdag till lördag denna veckan igen.40h jobb står på schemat o Jag är inte taggad alls. 

Imorgon ska jag boka en resa med två vänner och det ska blir såååå skönt!Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela