IdaSjösten

Jättetrött

Publicerad 2014-04-29 22:56:00 i Min vardag,

Sitter här i köket o kolla fotboll samtidigt som brorsan sörpla på sitt kaffe. O jag undrar när jag själv kommer att börjar dricka detta! Jag är jättetrött som vanligt typ... Hann inte med något solande idag. Nackdelen att flyttar från hus till lägenhet är att man inte ha någon stor trädgård som man kan sola på eller en studsmatta o sola på suck...
Jag vill ju vara brun o fin till sommarn! Soliga dag☀️

Publicerad 2014-04-28 18:57:46 i Min vardag,

Jag gick faktiskt upp kl tolv idag o det var skönt att få sova ut lite. Tog mig en powerwalk på 45min när det var som varmast. Idag blev det lax till middag igen sjukt gott. Sen ha jag solat på balkongen fått färg i ansiktet, o på magen mm. Ha inte gjort så mycket mer idag. Imorgon blir det jobb fram tills på fredag sen ha jag äntligen en ledig helg var över en månad sen jag hade det sist. Så ska blir väldigt skönt med lite ledighet. 


Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela