IdaSjösten

LOL

Publicerad 2014-02-27 15:12:41 i Min vardag,

Usch så jävla förkyld knappt någon röst kvar o hjälper inte ens med halstabletter för min hals. Ha knappt något liv dessa dagar då jag jobbar stängning. Sover bort halva dagen tyvärr och hinner knappt att göra något innan jag börjar jobba suck. Idag är jag kvällschef på jobbet hoppas det går bra var ett tag sen jag var det nu. Fått riktigt långt hår nu på sistone men vägra att klippar mig, funderar på att boka tid hos frisör o blir blond igen var ju ett tag sen. 
 
 

Trött-Läggdags-Förkyld-Sjuk

Publicerad 2014-02-27 02:43:27 i Min vardag,

Igår för fyra år sen bestämde jag mig för att starta en blogg. Och idag fyra år senare är jag forfarande kvar på denna sida o skriver mer nu än förr. 

Idag var jag hängig på jobbet förkyld mådde inte bra, känns som det blivit värre nu när jag kom hem. 

Hinner inte skriva så jättemycket när jag jobbar stängning o sover hela dagen innan jag ska börjar jobba igen. Just so u know🙊

Nu säger jag godnatt 

Ångest

Publicerad 2014-02-26 02:10:29 i Min vardag,

åhh jag få sån himla ångest på att jag inte vet hur jag vill tatuerar mig. Känns som om alla vet exakt och vart man vill ha den förutom jag. Jag ha länge funderat på en text men frågan är om jag vill ha den eller bara kör på något impulsivt som många andra gör. Men jag vill ändå att min tatuering ska står för något eller i alla fall betyda något. Man ska ju faktiskt ha den hela livet och man kan ju ångra sig men de är det inte värt. Jag vill ju helst göra den innan sommaren i alla fall. För hur fint hade det inte varit att ha en på sommaren på stranden?! 
Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela