IdaSjösten

Julafton över ännu en gång.

Publicerad 2012-12-24 20:01:47 i

Jag gillar själva julen men inte afton denna jul ha varit riktig speciell o stor förändring. Bud på att åka utomlands nästa år. Julen är rent ut sagt överskattad var helt klart roligare när man var mindre.


Dec. 18, 2012

Publicerad 2012-12-18 21:24:58 i

igår vart det jobb 10-15 sen drog jag ner till stan o köpte alla julklappar drog hem gjorde potatisgratäng med lövbiff drog sedan till grand o kollade runt. Idag ha jag jobbat ännu en gång o ska snart sova riktig trött.


Tredje Advent

Publicerad 2012-12-16 21:15:55 i

Idag är det tredje advent om någon är intresserad av att veta. I fredags vart det utgång på lagerlunden o sports killarna var på G blev uppraggad tre gånger. Blev donken mat på kvällen, igår gjorde vi knäck på kvällen o åt tacos. Idag vart på ikea det var kaos fanns inga platser maten blev kall fick köra bort folk som var färdiga men satt bara o väntade på bättre tider kändes det som de få dem ändra på.


Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela