IdaSjösten

Hungrig

Publicerad 2013-10-31 20:53:23 i Min vardag,

Fixat o duschat färdigt nu är det bara mat som ska ner. Finns en hel del restauranger vissa bättre än andra. Somnade vid poolen som jag alltid gör här känns det som. 4 soldagar kvar hoppas det är bättre väder imorgon än vad det var idag. Dem andra spelade tennis men jag fick avstår sög en aning. Nu ska jag drar vidare hörs! 
Poolhäng

Publicerad 2013-10-31 15:57:43 i Min vardag,

Just nu är vi tillbaka till hotellet o poolen igen var skönt vid havet men jobbigt med all sand. Något som är skönt är att man ställer tillbaka en timme här så man tjänar på det tror jag.. Idag är det halloween o dem flesta lär väl troligen byta till maskerad o allt sånt. Men jag ja aldrig varit något stort fan för halloween.  Det är ju mer känt för det i U.S.A och England med tror jag. Hörs sen!

Godmorgon från Spanien

Publicerad 2013-10-31 11:03:03 i Min vardag,

Hade riktig konstiga drömmar i natt en dröm var om jobbet och en massa annat. Nu blir det frukost o jag ser inte solen... Vart är du?! Hänger på balkongen och tycker att jag ser riktigt blek ut får pressa som fan dem sista dagarna o hoppas på att solen dyker upp nu när som. Jag tror vi ska till havet idag men det återstår o ser. Puss hej 

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela