IdaSjösten

Sega söndag

Publicerad 2015-06-28 15:49:01 i Min vardag,

Varje söndag här för mig kommer att vara min vilodag där jag faktiskt får sova ut o bara glida runt. Torsdagar får blir väldigt lugna dem också då vi kommer att ha prov varje fredag o jag vill göra bra ifrån mig. Hoppas på ett bra resultat från provet i fredags som vi kommer att får reda på imorgon annars kommer jag att vara grymt besviken på mig själv. Igår var jag på paradiso där det var beachparty var riktigt kul men jävligt varmt. Blev en lugn utgång då man var rätt trött o sliten. Nu ska jag duscha städa o sen ut o käka god middag någonstans! 
Fjärde skoldagen avklarad

Publicerad 2015-06-25 23:38:34 i Min vardag,

Ha nu varit här i 5dagar o hunnit med en del som badat vid casinot o massa annat skoj! Imorgon ha vi prov i allt vi gått igenom denna veckan teoretisk o praktiskt! Känns verkligen som man är tillbaka på skolbänken igen. 
Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela