IdaSjösten

AIYA NAPA!!!!

Publicerad 2012-06-29 13:43:00 i

Riktigt taggad nu asså, kl halv fyra kör mamma oss till flygplatsen sen vid tjugo i sex hoppas jag vi sitter på flyget o landar lugnt o fint i cypern kl tjugo i elva! Nu vid två bort till Jane äta en halv kebabrulle och sen hem fixar det sista o njuta.
 

29 juni woop woppp

Publicerad 2012-06-29 01:46:09 i Min vardag,

Idag är dagen kommen som jag längtat o även fruktat över i ett halvår men idag åker jag iväg två hela långa veckor till ett främmande land där allt kan hända! Packat alldeles för mycket kläder men är man tjej så måste man ha med sig de man vill och kommer annars ångra sig i efterhand. Fått iprem, alvedon o mot diaree o sånt skit också för man vet fan aldrig då är de så mycket bättre att man ha sånt med sig. Tog bort mina lösnaglar idag också åt kinamat och sökt flera jobb till hösten! Nu blir det att försöka sova som jag tror kommer gå eftersom att jag är rätt trött.

26 juni

Publicerad 2012-06-26 23:21:16 i Min vardag,

Tiden den rullar på som vanligt och veckorna samt dagarna bara springer iväg i fulla muggar. Igår jobbade jag kväll blev soppa som var enkelt o blev klar fortare. Idag var de också jobb men bara till halv fyra och efter de drog jag till stan gick in på gina där dem hade massa rabatt köpte med mig en ring, bikini och ett vitt linne. Drog sedan bort till H&M där de inhandlades schampo, balsam, mascara, puder och skor till Aiya Napa. Sen en riktig god baguette på pastabaren. Varit ute och gått vanliga rundan med Jane och nu ska ja sova bli sista dagen på jobbet innan semestern känns fruktansvärt skönt att få komma bort!

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela