IdaSjösten

52h avklarat 👌

Publicerad 2015-05-31 21:54:01 i Min vardag,

Jag är nog tröttare än tröttast efter denna långa jobbiga vecka på jobbet som äntligen är slut. Igår blev de 11 timmars jobb för min del och jag var helt  utmattad när jag kom hem. Beställde hem en sjukt fin vit jumpsuit som jag bara måste visa systern fick också en likadan. Idag är de bara 20dagar kvar helt sjukt vad tiden ha gått fort sen vi bokade denna utbildning men ser fram emot en varm sommar i fina Grekland! 

Snart så

Publicerad 2015-05-27 23:57:22 i Min vardag,

Börja blir smått taggad för Rhodos nu för nu är det inte långt kvar innan jag åker. Känner mig fortfarande smått stressad inför allt man ska göra o fixar inför resan men få ta varje dag lite som det kommer helt enkelt. Ha börjat kolla på en nu fängelse serie Wentworth den är bra än så länge. Beställde hem en assnygga tröja från imso förra veckan som är min typ av stil. Ibland kan jag få lite ryck när jag är ledig o vill gärna käka god mat så fick blir tacos idag så bjöd hem mamma hit också. Idag var sista avsnittet av ex on the beach synd tyckte de var fett bra men ha missat måndagens avsnitt o gårdagens avsnitt men kunde ej ser de idag för vårt internet är fett slow. 
Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela