IdaSjösten

a lot of questions who you can't answer on

Publicerad 2012-10-31 14:35:52 i Min vardag,

Jag är riktigt jäklar trött idag och seg, men ska snart åka iväg och jobba stängning ännu en gång. Men imorgon 'är jag ledig vilket är jäklar skönt.
 
En sak jag inte förstår mig på är när nästan alla tjejer på facebook skriver att dem ska åka iväg till något land i ett antal månader förstår inte vitsen med det hela eftersom vad gör det för nyttja egentligen, och dem flesta killarna blir helt förvirrade av detta. Tror det var förra året där man skulle skriva sin bh-storlek o sånt. Men jag själv kan ju tycka att det är bättre att man ge en viss summa av pengar till bröstcancerfonden som är mycket bättre och som du själv kan blir stolt av att du gjort.
 

Alltid svårt för att komma på en bra rubrik till min text.

Publicerad 2012-10-30 16:02:00 i Min vardag,

 Igår skulle jag egentligen varit ledig men fick jobba från 10-13:30 var det tänkt först sen frågade dem om jag kunde jobba till åtta på kvällen kunde jag ju såklart men hade beställt klipptid som jag inte ville avboka så skyndade mig så fort som möjligt ner till stan där kusinen klippte mig och jag ville klippa mig kort denna gång. Skulle inte börjar jobba förrän kl halv fyra så hade tid kvar så drog till pastabaren och satt där och åt pasta med köttförsås. Fick sluta en timme tidigare på jobbet skönt faktiskt. Var på bio igår vid nio tiden med pappa och såg den nya James Bond filmen som faktiskt var bra!
 
Börjar jobba snart igen från fem till ett idag. Man varken hinner eller orka göra så mycket när man jobbar det passet. Jag väntar mest på att kl ska blir fem och jag kan börjar jobba.
 

Just det ja

Publicerad 2012-10-28 21:43:06 i Min vardag,

På jobbet i lördags fick jag vara utklädd till en tiger och gå runt o hälsa på barn fick kramar och vissa blev rädda. Att vara i den dräkten var det jobbigaste jag varit med om kunde knappt andas, jätte stor dräkt skorna dubbelt så stora och svettig blev man. Säger bara aldrig mer tack! Dirrekt efter jobbet drog jag o pappsen till Ikea och fyndade köksbord stolar o så dem hade 40% rabatt på allt. Åt lövbiff med vitlökssmör och friterad pommes på kvällen.
 
Idag ha jag provat på att baka brownie men glömde en viktig ingrediens bakpulvret såklart. Men dem blev rätt goda för det. Var ute och gick en liten runda men sjukt kallt så fötterna stelnar.
 

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela