IdaSjösten

Ullared

Publicerad 2015-11-30 22:39:09 i Min vardag,

Idag var det dags för Ullared igen efter ett långt uppehåll för min del. Kom iväg efter sju imorse och var framme efter halv tio någon gång. Blev ett stop på vägen på donken för lite frukost. Vi kände oss nöjda efter fem timmars shopping där inne kändes verkligen inte som det o tiden sprang iväg. Michael Kors

Publicerad 2015-11-29 22:59:07 i Min vardag,

Idag efter jobbet åkte jag upp till Grand o mötte upp Jane där vi gick ett varv runt Grand. Dem hade 20-30% rabatt i sina butiker. Gick in på kicks där dem hade 25% rabatt på alla parfymer och eftersom jag fick ett presentkort på kicks av brorsan på mycket pengar behövde jag bara betalar 56:- ett riktigt bra köp och den luktar så gott!!

Efter det drog vi till pizzeria elvan och det var mycket folk som kände likadant. Var 20-25 min väntetid på pizzorna o det sa han inte förrän vi redan betalt men men. Delade på en kebabpizza med Jane och den var riktigt god! 
5av5👍👏

Nu är det dags o sova upp tidigt imorgon för att shoppa på Ullared!!! Yeay!👊
Besviken

Publicerad 2015-11-29 00:33:56 i Min vardag,

För snart ett år sen gjorde jag en förbesiktning på min bil och då hade jag haft bilen i ca åtta månader och längsta resorna jag hade kört med bilen var till Ullared fram o tillbaka, Ljungby Värnamo o Älmhult. På åtta månader som jag haft bilen var det tydligen jättemycket fel på bilen som vilken människa själv förstår att jag inte kan ha orsakat inte så många fel. Han som lagade min bil sa att den måste varit krockad när jag väl köpte den. Och han jag köpte bilen av som inte brydde sig ett skit sa att jag skulle gå vidare med det här till allmännareklamationsnämnde n. 

Vilket jag gjorde och det tog 9 månader 9månader så lång tid det tar för barnet i magen att komma ut. Jag kompletterade massa hela tiden och nu i veckan fick jag äntligen svar av dem. Och dem ha bestämt sig för att avslå beslutet. Så ingenting händer jag få inte tillbaka ett skit så jag ha lagt ner 40000 på en bil som var rejält skadad. Dessa pengar ha jag inte fått någon hjälp för heller pengar som jag jobbat och tjänat ihop själv. Så ja jag är sjukt nojlig så fort det är något med bilen nuförtiden då jag känner att jag lagt ner så sjukt mycket pengar...

Fuck allmänna och han jag köpte bilen av!!

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela