IdaSjösten

Soft dag

Publicerad 2016-01-31 21:42:38 i Min vardag,

Sov inte alls så länge idag, blev de gamla vanliga till frukost en chokladshake och en macka. Ha tränat lite idag vilket är skönt men ändå jobbigt. Sett klart säsong 9 av greys nu med och det är så bra. Ska kolla Beck den nyaste med gunvald.. 

Igår drog jag hem till Jane o kollade gamla videos från förr och shit vad man förändrats genom åren. Och helt sjukt hur snabbt man började dricka på den tiden. 

Denna veckan är helvetesveckan enligt mig som kommer 5 stängningar på 5 dagar usch ser inte fram emot det.Sovmorgon

Publicerad 2016-01-30 17:02:19 i Min vardag,

Tog en välbehövlig sovmorgon idag, vilket behövdes efter dessa tidiga dagar dem senaste veckorna. Jobbade chillpass igår också vilket var länge sen man gjorde en fredag. Drog till bolaget efter jobbet och handlade lite rose o cider. Var o käkade på grilleriet igår och tog det gamla vanliga o det är så gott!! 

Idag händer det inte så mycket blir en soft dag/kväll denna lördagen skönt o välbehövligt! Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela