IdaSjösten

Dag 11- Mina syskon

Publicerad 2010-12-15 21:35:40 i

Jag är äldst av syskonen i familjen och har då två småsyskon fast dem är inte så små om man tänker efter.. Men en bror och en syster har jag, min bror kom efter mig så han är född 97 och min lillasyster född 01 så det skiljer alltså fyra år från min bror och syster sen fyra år på mig och brorsan.

Min bror heter Kevin och är den bästa brorsan man kan har för vi kan prata om nästan allting och jag vet var man har han. Han ställe alltid upp och märke att om jag är sur,arg eller ledsen försöker han alltid göra mig på ett bättre humör och det uppskatta jag verkligen. Han spelar då fotboll och är asgrym på det han spelar även innebandy så en sportfåne är han. Han har också precis börjat högstadiet och tonåring. Men jag gillar han för det!

Min syster heter Wilma och är nog bland en av dem man inte klara sig utan. Även om det skiljer åtta år mellan hon och mig så kan vi även har roligt kolla film snacka om killar på hennes skola och även bråka är vi bra på. Hon är inte vem som helst hon är sjukt rolig har en livlig fantasi och är väldigt bra på att dissa tillbaka. Hon har prövat lite olika sporter men inget har fallit henne för smaken än så länge. Hon har världens finaste leende enligt mig. Men hon är bäst och jag gillar henne också!

Lägger upp två gamla bilder på dem!

YOUR ROCK MY WORLD!


Dag 08- Ett ögonblick

Publicerad 2010-12-12 23:23:33 i

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om just ett ögonblick! Men det finns en sak jag tänker på rätt ofta och det är;

när jag för några dagar sen bläddrade igenom gamla bilder från en klassresa i Hönö när jag gick i sjätte klass. Att se hur mycket som man förändrats och allt förändrats runt om än som tex vännerna man då hade. Eller mig själv, på dessa bilder ser jag hur mycket jag ler med mina tänder på nästan varenda bild jag bläddra igenom hur jag skit i allt och hade sånt bra självförtroende jag hade då jag var bara glad och var mig själv.

Nu fem år senare har jag inget bra självförtroende alls, hata att skratta skäms gör jag för mina tänder, hata vara med på kort överhuvudtaget. Nu längre känns det som om jag inte kan var mig själv något har hänt jag är inte den tjejen som alltid var så glad log med mina tänder på bilder var mycket starkare då än nu. Vad har hänt ?

Vännerna man hade då kändes så bra, men nu har man ingen kontakt med någon ens en jag fortfarande har starkast kontakt med är då Jane. Men det är nog sånt man får räkna med när man bli äldre växer man ifrån varandra och det får man ta.


Dag 07- Min bästa vän

Publicerad 2010-12-11 20:01:43 i

Alla behöver en bra vän som står en närmare än dem andra, som man kan snacka om allt med, om  sina tankar och ord. Saker man inte berätta vem som helst för. En vän som kan bevara en hemlighet och inte skvallra, en som förstå hur man mår, en som fatta att något är fel! Jag har det en väldigt bra nära vän som jag känt sen jag var 5-6år gammal.

Min absolut bästa vän är Jane och hon är fan den bästa jag vet! Den jag inte skulle klara mig utan, hon har alltid funnits där och ställt upp för mig. För jag kan inte vara världens bästa alltid kan bli sur lätt. Men det är nog inget som bekymra henne. Klart vi kan har våra stunder men vadfan det har väl alla? Men var ett riktigt tag sen nu och det är bra! Vi gör misstag men ta vara på dem samtidigt. Hon har alltid då mena jag alltid stöttat mig för jag har inte alltid gillat hur kort jag är när jag fått höra det av andra och andra saker. Jag vet att hon finns där för mig precis som jag finns för henne! Vi kommer aldrig svika varandra eller skita i varandra för sånt hör inte ihop med våran starka vänskap vi har. Vi har gått igenom en hel del tillsammans, men tillsammans klara vi allt. Hon är som en extra syster för mig! Tur som jag har de bor vi på samma gata och det är väl tre hus ifrån. Vi har varit i Turkiet, Bornholm,Halmstad,Ullared haha, Kalmar, kryssningen till finland,malmö tillsammans och en massa annat. Det vi absolut ska göra efter vi tagit studenten är att åka till U.S.A.  You rock my world!Turkiet resan                Lucian i 9:an
Kryssning till finland   Början av åttan eller
nian skulle jag chansa på

Påskakärringar         Skolavslutning andra klass slutade vi


Skolavslutning nian       Kalmar resan      Oseriösa haha    Precis börjat gymnasiet


Innan balders    Riktig kul kväll
Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela