IdaSjösten

Helgen som helhet

Publicerad 2012-09-30 23:29:56 i Min vardag,

Ifredags hade systern min vänner här som skulle förbereda sig inför ett disco så då gjorde vi egengjord pizza vilket är asgott om man bara dem sakerna man gilla då såklart. Kollde på en kärleksfilm som heter Kärlen Checkar In med Jennifer Lopes rikgit bra faktiskt! Var ute och gick en lång runda sen o på kvällen.
 
I lördags var jag på grand lite men köpte inget var på Akropolis på kvällen med Jane, Jenny och Ida där jag tog min vanliga smördegsinbakad kycklingfilé och vitlöksbröd. Drog sen till Sports en runda där dem hade happy hour på shot, öl och drinkar.
 
Idag har jag kört till och från Åseda gjort mat och kollar nu på film.
 
 

Never take life for granted

Publicerad 2012-09-28 00:34:37 i Min vardag,

I tisdags var jag på Självfallet och färgade håret i tre nya nylanser tror jag de heter.. var den enda i salongen så det var skönt och lugnt. Bjöds på ett riktigt jäkla gott te som heter sommarfrukter ha jag för mig och ett ballerinakex. Blev nöjd med resultatet cyklade hem gjorde mat och kollade Vampire Diaries. I onsdags fyllde mammsen år åt paj och kanellängd och kollade på Dallas. I torsdags åt jag, duschade, var på grand och shoppade lite. Jag är riktigt jäkla glad men kan inte bekräfta att det är sant förrän på måndag! Säger bara Äntligen! Idag fredag blir det att göra egengjord pizza och ska försöka mig på att göra drömtårta kollade på kockarnas kamp och sen hela Sverige bakar där dem skulle göra drömtårta med recept fast utan mått.
 
Saknar Anna och Sara lite smått också för den delen.
 

Kort sammanfattning om dem senaste dagarna

Publicerad 2012-09-25 00:29:39 i Min vardag,

I fredags var jag uppe tidigt var på donken med syrran tog en dubbel cheese burgare o vatten sen fixade jag mig drog till fotbollsarenan o förberede, var dåligt med folk men Öster vann sin första hemma match på den nya arenan med 2-1 kom hem runt elva på kvällen.
 
I lördags var dagen seg för de spöregnade men tog en fika på maxi med pappsen sen drog vi till Ica o storhandlade kom hem då jag började förbereda maten som blev min goda egengjorda potatisgratäng med oxkött o sås sallad. Bästisen var här o vi bakade både kanel o vaniljbullar. Drog till Ica för hon ville ha godis vilket jag faktiskt skippade denna gång.
 
I söndags var det en lugn dag gjorde pasta bolognese kollade X-factor o sånt
 
I måndags övningskörde jag, gjorde mat, duschade, cyklade och kollade både X-factor o Ensam mamma söker
 
 
 

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela