IdaSjösten

30 maj

Publicerad 2012-05-30 15:34:17 i Min vardag,

Pubrundan kan sammanfattas med tre ord sjukt jävlar bra! Förfesten var också riktigt kul och även kul att få träffa klassen igen. Första stället blev stars and stripes och jag hade tagit för jobbiga skor med klack som jag fick skoskav av men de fixade sig sen som tur det. Maten var i alla fall äcklig osten hade dem inte ens smält på hamburgaren inte okej! Men hade ändå kul allt gick så jäklar fort hela tiden och sista stället var oleo spenderade 176 spänn på hela kvällen inte alls mycket faktiskt. Men hade det riktigt kul denna dag ett minne man inte glömmer. 

28 maj

Publicerad 2012-05-28 21:08:56 i Min vardag,

Ny vecka och nya möjligheter

Började dagen men världens jävligaste mensvärk skojar inte, var så nära på att skippa praktiken o sjukanmäla mig kom lite försent men skit i det. Betygen är ändå satta o det är så fusk att vi ska gå till nästa fredag för dem andra som haft sin praktik hade sin sista gång förra veckan eller tidigare så vissa är ju lediga nu så ja avis är jag.

Drog till skolan efter praktiken för att få sitt pubrundaband och t-shirten sen fick man ta hur många t-shirtar man ville så tog fem st hehe... det står student 12 något sånt typ, imorgon är de pubrundan och imorgon är de också en vecka till balen och två veckor till studenten helt sjukt vad tiden bara springer iväg. Pubrundan imorgon hoppas jag på blir bra o hoppas att vi kan gå tidigare från praktiken eller jag tänker fan göra det ändå skiter faktiskt i vilket få väl blir tjuriga då.. Skönt att man är ledig på onsdag också!

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela