IdaSjösten

Chilla lite

Publicerad 2013-07-31 19:57:15 i Min vardag,

Sitter på jobbet o ha rast i åtta min till, åt en kycklingburgare i lowcarb gott! Packat fyra fem flyttlådor med saker i mitt rum. Känns riktigt tomt o jobbigt att behöva flytta palla ej! Längtar tills på måndag när jag drar till Cypern måste växla pengar o lämnar in mitt skydd för mobilen eftersom den gick sönder här på jobbet... Nu måste jag fortsätta jobbar o diskar hörs!

JaJa

Publicerad 2013-07-31 01:49:19 i Min vardag,

Vad ha jag hunnit med idag? Njaa inte så jättemycket mer än att jag ha jobbat stängning och ha 2stängningar kvar så det är skönt! Jag är trött i benen o ska tar mig en dusch nu tänkte jag. Imorgon ska jag ringa tandregleringen om min tråd tänkte jag.

23 dagars utmaning

Publicerad 2013-07-30 13:32:12 i Min vardag,

Dag 23- vad ska du göra i sommar?
 
Det jag redan ha gjort i sommar är att jag firade midsommar med ett bra gäng på östra stranden tor-sön, var i Stockholm en vecka med bästisen. Det jag ha kvar är att jag och bästisen ska till Cypern nu på måndag i en vecka,

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela