IdaSjösten

Ett sista inlägg för i år

Publicerad 2014-12-31 20:12:08 i Min vardag,

Var hemma efter två igår från jobbet, gick o duschade på en gång men när jag väl skulle sova gick det inte jag kunde bara inte somnar! Var sjukt jobbigt! Var en sväng på maxi förut o hämtade mat som vi beställt! Jag är trött o är inte alls sugen på alkohol! Snart ska vi äta dessert som jag gjorde innan idag o precis kollat på grevinnan som är en tradition! trött!!

Publicerad 2014-12-30 00:39:16 i Min vardag,

En stängning kvar innan jag ha lite ledigt i några dagar ska blir så skönt! Efter helgen som varit ska de blir skönt att tänka på annat än jobb! Mitt låst på bilen ha krånglat till o från sen i torsdags men verkar som att det ha löst sig nu hoppas de! Tyvärr ha jag inte gjort så himla mycket dessa dagar mer än att jag ha jobbat, jobbade 50h förra veckan o det kändes! På nyår är planen att jag ska äta hemma med familjen o sen göra någon efterrätt med Emma o Jane o firar in nyåret med dem! Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela