IdaSjösten

29 februari

Publicerad 2012-02-29 21:59:27 i Min vardag,

Praktik idag och de blev tårta till detta träffade även våra lärare som kom o hälsade på för de känner typ vår gamla kökschef som slutade idag. Idag ha jag vartit på stan och ätit på Sandy's tröttnat på deras mat något extremt men men. Snackade lite om projektarbetet gå bra med det nu! Åkte buss hem sen körde bil upp o från till grand med mammsen o bästisen blev en t-shirt från gina o naglack,borste solglasögon från H&M körde sedan brorsan o hans kompis till träningen gå bra med körningen nu!

Något jag faktiskt blir lite sårad över men borde faktiskt inte är att en kompis väldigt nära till mig idag sa att jag var tjock men det är jag ju inte heller?!

Dagen äntligen kommen!

Publicerad 2012-02-28 20:48:23 i Min vardag,

Idag var de först praktik som gällde sen vid halv ett drog jag till tandregleringen för att äntligen ta bort  min tandställning som jag haft i elva månader nu. Känns riktigt ovanligt men jag vänjer mig så småningom har en tråd som sitter på insidan för att hålla ihop tänderna som man inte ens ser, inte ens jag. Men nu kan jag äta knäckebröd, äpple o massa popcorn efter att ha slutat äta detta! Fick slutar halv tre idag också eftersom man gjort allt de som behövdes på listorna, imorgon blir fikamys med Anna & Sara på det nya café för att planera mer med projekt arbetet.

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela