IdaSjösten

Torsdag

Publicerad 2015-01-29 14:16:14 i Min vardag,

Går en stängning till idag sen är jag ledig hela helgen vilket kommer blir fruktansvärt skönt. Imorgon blir det årets första utgång på grace kommer blir awesome! Sen så har jag inte så mycket mer planerat denna helg! Tråkiga måndag

Publicerad 2015-01-26 14:24:22 i Min vardag,

Jag är verkligen inte redo för jobb idag och verkligen inte taggad för att jobbar stängning heller. Men men man får tänka pengar pengar!! Igår träffade jag Jane o Emma på en fika på Condeco sen drog vi till Max o sen hem till Jane o kollade på Beck. Slutade med att jag var den enda som såg Beck i slutet för dem andra hade såklart somnat. Idag är jag trött o seg men hunnit göra matlåda till jobbet o funderar på att äta en lowcarb i Green innan jobbet. Är som sagt ledig hela helgen o på fredag blir det utgång!
Vilodag

Publicerad 2015-01-25 14:50:00 i Min vardag,

Efter fyra långa hårda dagar på jobbet ska det blir skönt med en vilo dag idag. För sen går man fyra stängningar som kan slutar hur som helst. Var uppe o kollade på mma i igår från elva till fyra så är lagom trött just nu! Beställde hem mat o vårrullar från koh tahi var gott som vanligt! Idag blir de att kolla på sons o äta massa gottigott o göra matlåda till imorgon! 
 


Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela