IdaSjösten

Grattis till min blogg som är tre år idag!

Publicerad 2013-02-26 23:14:45 i Min vardag,

Hittade två par skor i dag på skopunkten sen ha jag gjort brownies och ätit hamburgare och varit ledig som varit skönt åt på grillhouse med pappa första gången buffé var sjukt gott! Som bröd hade dem vitlöksbröd så jäklar gott! Imorgon ska ja på bio sent på kvällen hoppas filmen är bra! Kolla på någon rolig serie på fyran just nu.Om två dar öppnar Burger King ha jag för mig så dit måste man ju bara men tror det kommer vara en hel del folk där.

Måndag

Publicerad 2013-02-25 22:40:17 i Min vardag,

Idag ha jag jobbat fyra timmar sen åt stuvademakaroner med köttbullar väldigt länge sen jag åt det. Lämnade o hämtade pappsen på jobbet. Imorgon är jag ledig blir att städa rummet fint onsdag blir det bio och ledig torsdag igen, på fredag jobbar jag 5h sen en träff med Anna och sen en utgång men ska tar det lugnt för jobbar stängning på lördag sen ledig söndag så helt okej vecka!

Grattis Pappa

Publicerad 2013-02-22 15:38:03 i

Igår var de hard work på jobbet var helt slut kl tio på kvällen igår idag vart jag då ledig men ha fixat o donat en massa. Idag blir det ingen utkväll blir en myskväll framför tv istället.
Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela