IdaSjösten

Söndag

Publicerad 2013-09-29 16:18:03 i Min vardag,

Ikväll ska vi sola o troligen ta en fika någonstans. Men nu först ska jag faktiskt ta mig en powernap är rätt trött. Ser också fram emot resan till Bollnäs där det kommer blir massa alkohol. Var jätte sugen på att träna innebandy imorgon tills jag insåg att jag jobbar 17-21...fmlMyskväll

Publicerad 2013-09-29 13:31:57 i Min vardag,

Igår vid halv tio var jag, Jane o Maggie på hot wok o beställde fyra små rätter. Gick en sväng till hemmakväll där dem hade en massa kampanjpriser på både smått o gott. Åkte hem till Maggie o myste till det med någon konstig "skräckfilm" kom hem vid två. Och vaknade nu vid ett någon gång. Idag blir det en lugn chillsöndag o det är sista gången för denna månad jag kommer göra squats. För en gångs skull fullföljde jag detta då jag provade på detta en annan gång men var för lat. 

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela