IdaSjösten

Tisdag

Publicerad 2015-09-29 20:49:44 i Min vardag,

Slutet av månaden vilket innebär knappt något internet kvar på varken mobilen eller datorn. Och en dator o mobil utan internet funka bara inte. Hoppade in o jobbade ett kort pass idag på dagen o mådde inte särskilt bra när jag kom till jobbet. Så när jag kom hem däckade jag på en gång i två timmar. Gjorde kycklingtacos förut vilket var länge sen man åt. Imorgon är det massage för första gången som gäller på nuna ska blir så skönt. 
Måndag

Publicerad 2015-09-28 21:56:36 i Min vardag,

Inatt var det ju förmörkelse där månen blev röd, själv var jag inte vaken utan sov alldeles för hårt. Vaknade efter ett idag o var fortfarande trött. Ha inte gjort mycket denna måndag mer än att jag käkat på Max som vanligt, åkte o handlade på Ica så imorgon blir det kycklingtacos som är så gott! Sen jobb i tre timmar imorgon, handlade blommor o fina ljusstakar förut som få vara i köket så länge.

The moon is shining

Publicerad 2015-09-28 02:26:35 i Min vardag,

Söndagen gick väldigt snabbt, började dagen med att åka hem till morsan o käka o fira henne där. Sedan vart det jobb o det gick bra trodde nästan att vi skulle blir klara senare än vad vi var.  Bjöds på godis idag o mina favoriter chokladbilar ha kommit tillbaka!!
Nu ska jag försöka att sova o imorgon ska jag storstäda bilen på tiden nu! 

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela