IdaSjösten

Återförening

Publicerad 2015-08-29 17:24:57 i Min vardag,

Igår var vi äntligen återförenade igen efter ett långt uppehåll. Blev en lunch i solen på fyra krogar vilket var väldigt mysigt o skönt. Men inte lika skönt att jobba stängning när man visste att dem flesta skulle ut. Idag ligger jag däckad i soffan o ha ingen ork till någonting. 


Been really busy

Publicerad 2015-08-26 13:36:06 i Min vardag,

Jobba o jobba o jobba är mitt liv just nu på fredag ha jag jobbat åtta dagar i sträck på ca 65h så ja jag känner mig seg idag 6jobbdagen av 8kvar! Gjorde en rosa pantern drink lördagskväll fast det var ej till mig men stark blev den! I söndags träffade jag fina vännen Jane o drog till hemmakväll där dem hade rabatt på filmer o serier så det blev två eller tre serier o två bra filmer! Drog sedan hem till henne o kollade på världens lamaste film. Haha Gud vad dålig den var! 

I måndags var det ännu mer mys med favvo vännerna där vi åt på det nya fina Massimo o herregud vad gott det var! Jag tog någon pasta med oxfilé o det bara smälte i munnen på en sjukt gott kunde gärna varit mer mat än det man fick för blev tyvärr inte mätt! Men kvällen var top noch!👌

Igår så träffade jag sniporna en sista gäng för tillfället då en flyr till Linköping. Så vi bowlade o avslutade kvällen på roségarden som tyvärr blivit dyrare. Men en mysig kväll med massa prat o skratt som vanligt!

Jag är så trött o seg o inte taggad på jobb vill mer än gärna vara kvar i sängen o sova!


Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela