IdaSjösten

usch mår inget vidare

Publicerad 2012-08-31 17:43:32 i Min vardag,

Nu i veckan har jag inte orkat uppdatera och de beror också på att internet är sjukt jäklar segt så då ha jag ingen lust. I tisdags eller i onsdags minns inte vilken dag det var så var jag på möte för öster if med kioskerna och en runda på arbetsförmedlingen. I onsdags åt jag på norremak med pappa tog flygandejakob hade varit bättre om det varit vanligt ris istället för någon annat konstigt som inte heller var färdigt. Igår åt jag en barnpizza åt hälften sen
gjorde jag stuvade makaroner köpte ett par schysta hörluror på Claes Ohlssons, Idag varit på stan köpte almnenacka som räcker till 2013 sjukt bra! Åt kina mat tog en portion rörde knappt hälften jag vet inte men jag brukar älskar mat men nu får jag knappt ner något i min mage.. Kom hem vid två gick o lade mig vaknade halv fem av illamående o trötthett imorgon ska jag jobba från halv tio till fem. Kommer blir kanonbra och kul hoppas jag.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela