IdaSjösten

Ledighet

Publicerad 2014-11-27 00:14:54 i Min vardag,

Finns inget skönare eller bättre när man är ledig ifrån jobbet. Att kunna koppla bort jobbet när man är hemma är något jag ha blivit bättre på den senaste tiden. Men kan absolut blir bättre! Träffade snipporna på Condeco för fika o mat var nog sista gången på ett tag. Maten var säkert någon dag gammal smakade ingenting o pastan var äcklig o hård tyvärr. Tycker de är så tråkigt när man betalar 95:- spänn för sallad o så är den oätbart tyvärr. 

För någon vecka sen beställde jag en snygg nyårsklänning och ett sjukt snyggt linne till. Bilder på detta kommer upp!!  Denna veckan är lite extra jobbig när man ha mens. Jag blir typ grinig, trött, orkeslös, tycker synd om mig själv och vill bara ligga kvar i sägen i alla fall dem första dagarna! Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela