IdaSjösten

Dem senaste dagarna

Publicerad 2014-10-28 16:08:42 i Min vardag,

I lördags blev det först jobb sen hem o dusch o sedan ta bilen till stan för att gå på bio med Jane jag bokade två platser på den nya skräckfilmen Annabell och den var läskig blev rädd ett antal gånger haha men sånt är kul. När jag kom hem tvingade jag brosan att komma ner till parkeringen för var lite rädd och så klart ska han hoppa fram o skrämma ihjäl mig. Efter att ha jobbat öppning hela veckan nästa kände jag att det skulle blir skönt med en ledig dag och att få sova ut men såklart ska jag vakna kl elva vilket jag tycker är tidigt för mig, och inte kunna somnar om.
 
Igår vart det jobb sen ut o äta på kvällen på rosegarden med snipporna o gott var det men fett snålt att dem ska ta 10kr betalt för vanligt kranvatten.... Aja men maten var goooood like always så där var det verkligen inget att klagar på. Fick världens matkoma så var sjukt trött så blev att man drog hem och kollafr på paradise och ensam mamma söker innan sängen väntade.
 
Idag ha jag också jobbat men ledig i två dagar nu då jag jobbar stängning hela helgen wihouuuu. Ikväll ska jag mysa till det med två vänner från jobbet men först måste jag duscha och fixar lite annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Mitt namn är Ida och bor i ''europas grönaste stad'' det regnar mer än vad den är grön. Jag är 22år gammal och vill inte blir äldre, bor hos min pappa med syskon jobbar på Max sen tre år tillbaka, och även på vida arena i en bar. Skriver allt om min vardag, känslor, o shopping. Ni kommer inte blir besvikna! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela